Плетената къща

"Плетената къща"
Представям Ви новата ни къща с която общият ни капацитет нараства на 18 плюс 2 леглова база. Това е третата къща след Каменната къща и Хобит къщурката. Тя се намира отново в същия двор и е точно между двете други къщи. Къщата е строена през 1930г и е била предназначена за съхранение на сено и и други стопански нужди. Изцяло изградена от дърво ,плет и кал, тя е запазена и до днес. Опитал съм се да запазя нейната автентичност и освен интериора, почти нищо друго не е променено по нея. Къщата разполага с 2 тройни стаи, коридор, баня и тоалетна и голяма 15кв тераса. Терасата е с оборудвана кухня с 32 инчов телевизор Маса с 6 стола, диван с холна масичка. Масите са със изработени от стари дъски обработени с епоксидна смола и светеща в тъмното боя. Мивката е от бакърен менец , а гледката от нея е към вековна гора. Двете тройни стаи са с по едно двойно и едно единично легло всяка, а банята и тоалетната отново са с дървен под. Къщата е с уникално осветление, изработено от стари земеделски пособия съчетано с ретро осветителни тела които допълват атмосферата.

Обзавеждането отново е ръчно изработено без да изменям на стила си. Леглата са от стари дървени греди, подовете са от стари дъски, а всяка стая носи духа на онова време. Същевременно те са достатъчно модерни, всяка има 32 инчови LED телевизори и електрически конвектори за студените дни.

Подарете незабравимата си почивка в Троянския балкан при нас. Тук е автентично, артистично, уютно и връщащо те във времената в които са живели нашите баби и дядовци.